Wie ben ik en werkwijze

Ik ben Natasja van den Bos en woon in Leidschendam. Als kind was ik al creatief en veel met tekenen bezig. Inmiddels schilder ik al ruim 14 jaar op muren, maar ook op doek en mdf panelen. Ik werk met acrylverf, dit is op waterbasis, ruikt niet en is snel droog. Ideaal voor in slaapkamers.

Ruim een jaar geleden ben ik begonnen met het maken van portretten, eerst van mijn jeugdidool George Michael, maar heb daarna nog meerdere mensen op het doek vereeuwigd.

Hoe ga ik te werk?

Via de mail, telefonisch of via what’s app kan er contact met mij gelegd worden. Je kan voorbeelden sturen wat je leuk vindt of je kan alleen aangeven welk thema je leuk vindt en dan kan ik wat mogelijkheden doorgeven. Heb je een idee, maar weet je niet goed hoe dat het beste op de muur kan? Dan denk ik graag met je mee. 

Vooraf geef ik een totaalprijs door, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. We plannen een datum dat ik kom, de meeste muurschilderingen zijn in een dag klaar. Zelf neem ik alle spullen mee, ook afdekkleden, in principe heb ik alleen water nodig. Eerst maak ik een schets op de muur, dit doe ik veelal uit de hand a.d.h.v. wat foto’s. Dan begin ik met schilderen, de kleuren pas ik aan aan de rest van het kamertje, zodat alles mooi bij elkaar komt. Na afloop kan er afgerekend worden en staat er een prachtige, originele muurschildering op de wand.

Hieronder een filmpje gemaakt voor de ABN AMRO toen ik voor Roos Prommenschenkel in haar nieuwe huis een nieuwe muurschildering ging maken.